Yusuf Kabadayı Beşiktaş'ı seslendiriyor! Schalke 04'ten ayrılabilir…

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Yaz transfer döneminde Bayern Münih yedek takımından Schalke 04'e kiralık gönderilen Yusuf Kabadayı, gelişimiyle dikkat çekti. 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu sezon Bundesliga 2'de çıktığı 20 maçta 4 gol kaydetti. Türk asıllı Alman futbolcu aynı zamanda Almanya U20 takımında da forma giyiyor.

Transferde bomba iddiası! Salih Özcan Süper Lig'e gidiyor…

Alman basınında yer alan haberlere göre; Geleceğini Schalke 04'te değerlendiren genç futbolcunun yaz transfer döneminde yapacağı hamleler konuşuldu. Liga Zwei'nin derlediği haberde; Bayern Münih'ten Schalke 04'e 1 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla kiralanan Yusuf Kabadayı'nın, mavi beyazlı kulübün mali durumu nedeniyle Gelsenkirchen'de bir geleceğinin olmadığı iddia edildi. Satın alma opsiyonunu yerine getiremediği için Münih'e dönmesi beklenen genç oyuncuyla Süper Lig Beşiktaş'ın ilgilendiği bildirildi.

Beşiktaş'ta Yusuf Kabadayı'nın Schalke 04'ten ayrılabileceği iddiaları...

Yusuf'un seçenekleri arasında Türkiye'nin de yer aldığı haberde şu ifadeler kullanıldı:

Yusuf Kabadayı'nın Almanya dışında başka seçenekleri de var. Süper Lig'de beşinci sırada yer alan Beşiktaş, gelecek sezon Galatasaray ve F.Bahçe ile mücadele edecek iddialı bir takım oluşturmak istiyor. Teknik direktörler bu kapsamda Yusuf Kabadayı ile de görüşerek oyuncuyla temas halinde bulunuyor. Satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Schalke 04, transferde ön planda gibi görünse de kulübün mali durumu nedeniyle bunun gerçekleşmesi beklenmiyor.

Beşiktaş başkanı Hasan Arat ile Mario Gomez arasındaki görüşme!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir