Yıllar sonra Yağmur Tanrısevsin'in Güneş itirafı bekleniyor! “Travma yaşayan bir karakterdi”

Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, GQ dergisine kapak oldu. Yıllar sonra samimi açıklamalarda bulunan Tanrısevsin'in Güneşi Beklerken itirafı geldi.

2014 yılında Kanal D'de yayınlanan Güneşi Beklerken dizisi, dönemin en popüler dizilerinden biriydi. Dizinin oyuncuları arasında Kerem Bürsin, Yağmur Tanrısevsin, Emre Kınay, Hande Doğandemir ve İsmail Ege Şaşmaz gibi isimler yer aldı.

Dizide “Melis” rolünü oynayan Yağmur Tanrısevsin, diziden 10 yıl sonra canlandırdığı karakterle ilgili bir itirafta bulundu.

'TRAVMALARI OLAN BİR KARAKTERDİ'

Yağmur Tanrısevsin, “Oyunculuk kariyerinizi ve kişisel gelişiminizi önemli ölçüde etkileyen unutulmaz bir deneyimden veya rolden bahseder misiniz bize?” “Güneşi Beklerken dizisinde Melis karakterinin hayatımda farklı bir yeri vardı. Travmaları olan bir karakterdi ve her bölümü benim için sürprizlerle doluydu.” dedi.

Ekran görüntüsü 08-26-2024 095725

“Bilmediğim alanlarda araştırma yapıyor ve yeni şeyler keşfediyordum.” Yağmur Tanrısevsin, “Sorunlu bir karakteri canlandırmasına rağmen o karakterle empati kurarak kötü davranışlarına rağmen yaptığını anlamak ve hatta sevmek benim için çok önemliydi.” Bir açıklama yaptı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir