Ali Rıza Yıldırım kimdir? Ali Rıza Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir? Eti Krom kazası nedir? – Türkiye'den son dakika haberleri

Elazığ'da işçilere yaptığı konuşmanın ardından sosyal medyanın gündemine oturan Ali Rıza Yıldırım, merak konusu oldu. Kuyu, Ali Rıza Yıldırım kimdir? Ali Rıza Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir? Eti Krom kazası nedir?

ALİ RİZA YILDIRIM KİMDİR?

29 Mayıs 1957 yılında Sivas'ta doğan Ali Rıza YILDIRIM, babası Garip YILDIRIM'ın 1963 yılında Samsun'da kurduğu ve inşaat malzemeleri ticareti yapan “Garip YILDIRIM ve Oğulları” şirketi sayesinde girişimcilik hayatıyla küçük yaşlarda tanıştı.

2000'li yılların başında, Türkiye'deki özelleştirme döneminde YILDIRIM, Bursa'da Gemlik Gübre Sanayii A.Ş'yi, Elazığ'da Eti Krom A.Ş'yi ve İstanbul'da Sümerbank Beykoz Deri ve Ayakkabı Fabrikasını satın aldı.

KROM ÇAĞ İŞÇİLERİNİN EYLEMİ NEDİR?

Yıldırımlar Holding'in Elazığ'daki şirketi Eti Krom işçilerinin taleplerini dinlemeye gelen Ali Rıza Yıldırım, “Yarın herkesi dışarı atacağım. Bu sizin işiniz. Bana cevap vermeyin. Konuşacaksınız” dedi. Sana konuşma hakkı verdiğimde bana cevap verme.” “Bana söz hakkı verdiğinizde burayı yenileyeceğim, yarın kapıyı kapatacağım, devlet engelledi. Mesele ne para kazanmak ne de kaybetmekti, burayı aldım ve bu hale getirdim.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir