Türkiye İZLANDA MAÇINI CANLI İZLEYİN | TV8.5 canlı yayın linki ve frekans bilgisi

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Milli takımlarımız, UEFA Uluslar Ligi'nde gruplarını birinci bitirmek için birbiri ardına önemli maçlar oynuyor. İlk maçta Galler ile 0-0 berabere kalan milli takımımız, bu kez İzlanda'yı konuk edecek. Maç 9 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 21.45'te başlayacak. Rakip İzlanda, ilk karşılaşmada Karadağ'ı 2-0 yenmeyi başardı.

Türkiye İZLANDA MAÇINI CANLI İZLEYİN | TV8.5 CANLI YAYIN

İzlanda maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler, maçı TV8.5 ekranlarından takip edebilecek. Maç aynı zamanda Exxen dijital yayın platformunda da gerçekleşecek.

TV8.5’ta CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN…

FREKANS BİLGİSİ TV8.5

Türksat 4A uydusu
Frekans: 12346 MHz
Polarizasyon: yatay
Sembol hızı: 9600 Ksym/s
Fec: 3/4

Yüksek çözünürlüklü
Türksat 4A uydusu
Frekans: 12356 MHz
Polarizasyon: yatay
Sembol hızı: 7100 Ksym/s
Fec: 2/3

Gürsel Aksel stadında oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak.

Maçın düdüğünü Arnavutluk Futbol Federasyonu'ndan Enea Jorgji çalacak. Jorgji'nin yardımcılıkları ise aynı ülkeden Denis Rexha ve Ridiger Çokaj olacak. Maçın dördüncü hakemi Eldorjan Hamiti olacak.

Türkiye, gruptaki ilk maçında deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kaldı. İzlanda, Karadağ'ı evinde 2-0 mağlup etti. İlk maçlar sonunda İzlanda 3 puanla önde, Stella Mezzaluna ise 1 puanla lider durumda bulunuyor.

Dördüncü turda Karadağ ve Galler aynı gün Karadağ'da saat 21.45'te (CET) karşı karşıya gelecek.

Sakatlığını atlatan ve Galler karşılaşmasının ikinci yarısında forma giyen milli takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu'nun, İzlanda ile oynanacak maçta ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.

Barış Alper diskalifiye oldu, Merih'in cezası indi

Milli takımın Galler ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz bu maçta forma giyemeyecek.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya'ya karşı oynadığı maçta bozkurt davranışı nedeniyle 2 maç cezalı olan Merih Demiral, bu maçta forma giyebilecek. Merih, Türkiye'nin EURO 2024'te Hollanda ve UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ile oynadığı maçlarda cezalı olması nedeniyle takımdaki yerini alamadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir